Vívás

„Köszönöm, hogy itt lehettem" - nagy sikerrel zárult Sztárok a páston

Létrehozva: 2024.05.23.

Módosítva: 2024.05.24.

A Magyar Vívószövetség a Mediaworks kiadócsoporttal közösen hozta össze a „Vívás mindenkié – Sztárok a páston!” elnevezésű rendezvényt, ezzel is népszerűsítve a vívást.

Nyolc, a médiából is ismert sztár, neves művész vállalta el, hogy felkészül a Sztárok a páston megméretésre: Barabás Botond, Ember Márk és Dánielfy Gergő színészek, valamint Danny Blue illuzionista alkotta a férfitorna mezőnyét, a nőkét pedig Gubik Petra és Kovács Patrícia színésznők, Kocsis Alexandra fitnesz modell és Kocsis Lilkó showtánc világbajnok, akik hónapokon keresztül készültek erre a gálára. A mentoraik a kétszeres olimpiai bajnok Nagy Tímea, az olimpiai bajnok Szász Emese, az olimpiai ezüstérmes Imre Géza és az olimpiai bronzérmes Somfai Péter voltak - írta a Magyar Nemzet.

Sztárok a páston Fotó: Sulyok László

Nagy csatákat vívtak a résztvevők, az első helyért már tizenöt tusig harcoltak a felek, a férfiaknál Dánielfy Gergő fejére került a korona, miután 15-11-re verte Barabás Botondot, míg a nőknél Kocsis Alexandra 15-13-ra nyert Kocsis Lilkó ellen. 

"Köszönöm, hogy itt lehettem, a vívás fantasztikus sportág, és köszönöm Imre Gézának, hogy felkészített" – mondta a győzelme után a fitnesz modell Kocsis Alexandra.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek