Európa-bajnokság

Ez a legjobb magyar válogatott keret? Marco Rossi nem akar alibiző játékosokat

Létrehozva: 2024.05.15.

Módosítva: 2024.05.18.

Természetesen a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki kerete megosztotta a közvéleményt. A Szpíker Korner legújabb adásában Marco Rossi választottjai kapcsán beszélgettünk.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 26 fős keretét a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra. Az olasz szakember elmondta, a keretek létszámának bővítése 26 játékosra elsősorban a nagy csapatok számára előny, neki 15-16 olyan labdarúgója van, aki "becserélhető".

Marco Rossi kellemes gondokon törheti a fejét: kinek a rovására adjon lehetőséget Dárdai Mártonnak?
Marco Rossi Fotó: Szabó Miklós /   Nemzeti Sport

"A kezdőn kívül öt-hat olyan csere lesz, akit ha pályára, küldök, nem kell megsiratni a lecserélt játékost." - érvelt Marco Rossi.

A Szpíker Korner videós sorozat legújabb adásában többek között arra kerestük a választ, hogy mi szól Csoboth Kevin mellett, aki bekerült a keretbe? Miért maradt ki Dárdai Palkó és Lisztes Krisztián, illetve miért tartja Németh Andrást alibiző játékosnak a kapitány? 

A magyarok június 10-én utaznak a Németországba, aztán 15-én kezdenek Kölnben a svájciakkal, majd június 19-én következik a házigazda németek elleni meccs Stuttgartban, ahol június 23-án a skótokkal találkozik a válogatott.

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek