Visszavonulás

„Keresem a szavakat, mert egy út véget ért” – Mindennek vége, bejelentette visszavonulását a magyar válogatott sportoló

N.T.

Létrehozva: 2024.05.19.

Mindenki megdöbbentett a népszerű sportoló bejelentése.

A magyarok számára mindig is fontos volt a sport, különösen ha különféle rangos eseményeken szurkolhattunk a sportolóinknak, vagy a válogatottaknak

trófea, kupa
Fotó: unsplash.com 

A vízisportok, azon belül is a vízilabda mindig is különleges figyelmet kapott, így most mindenkit hidegzuhanyként ért, hogy Tóth Márton magyar válogatott vízilabdázó váratlanul bejelentette a visszavonulását.

A válogatott sportoló a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy közel 30 év után döntött úgy, hogy itt az ideje abbahagyni.

Keresem a szavakat…mert egy út véget ért nekem. Az út, ami a Margitszigeten indult el közel 30 évvel ezelőtt és fejeződött be tegnap a Nyéki Imre uszodában. Nehéz visszagondolni minden egyes pillanatára és talán a felére sem emlékszem már, de az biztos, hogy rengeteget köszönhetek a sportnak és a vízilabdának egyaránt!

kezdte bejegyzését Tóth Márton, majd így folytatta:

„Egy sportoló soha nem lehet elégedett, mert mindig van feljebb és feljebb, mégis nekem ezzel a tegnapi győztes mérkőzéssel és a megszerzett bronz éremmel, kerekebb lett minden. Köszönöm feleségemnek, hogy mellettem van és támogatott ezen az úton! Köszönöm édesanyámnak, hogy levitt anno az uszodába, köszönöm családomnak a szeretetet, a biztatást!

A magyar válogatott vízilabdázó ezután köszönetet mondott az edzőinek, a Jóistennek és annak a rengeteg szakembernek is, akikkel karrierje során találkozott.

„Köszönöm edzőimnek, hogy hittek bennem, köszönöm a kluboknak, hogy támogattak ezen az úton, köszönöm csapattársaimnak és nem utolsó sorban köszönöm a stábok (másodedzők, erőnléti edzők, masszőrök, gyógytornászok, dietetikusok, pszichológusok stb) munkáját, mert az, hogy ezt a sportot közel 39 évesen is magas szinten tudtam űzni az a kiváló szakemberek alázatos munkájának is köszönhető! Éljen az anti aging!

Hálát adok a Jóistennek, mert végső soron nem az orvosok, nem egy sérülés mondatta velem, hogy ne tovább, hanem én dönthettem így és bár egy nehéz döntés volt, mégis – ha csak a családomra gondolok – hiszem, hogy ennek itt és most volt az ideje!

Végezetül így zárta sorait:

Sosincs olyan vég, ami ne jelentené valami újnak a kezdetét és ebbe az újba is ugyan olyan alázattal és lendülettel fogok beleszállni, mint tettem azt a vízben nap mint nap! Hajrá, vízilabda! Hajrá, magyar sport! KÖSZÖNÖM! 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek