HETI TOP

Benedek Tibor útját követi jó barátja; legenda szemelte ki Marco Rossi kulcsemberét

HWK

Létrehozva: 2024.01.21.

A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Varga Zsolt egykori jóbarátja, Benedek Tibor örökét viszi tovább. A Bors heti legolvasottabb sportcikkei közül válogatottunk.

Varga Zsoltot 2022 júliusában nevezték ki a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányának. Azóta Eb-ezüstöt, világbajnoki aranyérmet nyert vele a nemzeti csapat, majd junior korú játékosokkal felállva negyedik lett a hétfőn véget ért Eb-n. Ki lehet jelenteni, hogy Varga a nagy előd, Benedek Tibor útját követi. Csak néhány hónappal volt idősebb a 2020 nyarán elhunyt legendánál, akivel szoros barátságot ápolt - kettejük viszonyáról a Bors cikkében olvashatsz.

_34A2616
Varga Zsolt Fotó: Laszlo Balogh

...

A nevelőegyesülete sportigazgatójaként dolgozó Európa-bajnok, 1980-as Eb-gólkirály Klaus Allofs a Bundesligából erősítené meg a német másodosztályban a feljutásért küzdő Fortuna Düsseldorf védelmét. Lapértesülés szerint Szalai Attila az egyik legfőbb kiszemeltje, aki a tavaly nyári szerződtetése óta alig játszott a Hoffenheimben, és a magyar válogatott alapembereként ezen változtatnia kell a nyári Európa-bajnokságig. A klubváltás mindenképpen jó hír lenne, hiszen Szalai tényleg kulcsembernek számít Marco Rossi nemzeti együttesében.

...

A Real Madrid labdarúgócsapata vasárnap este 4-1-re lelépte az FC Barcelonát a Spanyol Szuperkupáért kiírt, rijádi csúcsrangadón. A meccs hőse – a pályán – a triplázó Vinícius Júnior volt (rajta kívül Rodrygo, illetve a 0-2-nél szépítő Robert Lewandowski szerzett gólt), de a szurkolók és maguk a focisták is elsősorban a szaúdi fővárosban profiskodó Cristiano Ronaldóval foglalkoztak.

Az alábbi fotóra kattintva galéria nyílik!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek