Film

Film készült a sportvilág egyik legnagyobb szerelemi sztorijából

(s)

Létrehozva: 2024.05.29.

Steffi Graf és Andre Agassi kapcsolatáról készült a Tökéletes pár című film, amit június végén mutatnak be.

Többszöri nekirugaszkodásra talált egymásra a két extraklasszis teniszező, az amerikai Andre Agassi és a német Steffi Graf. Először az 1991-es Roland Garroson, a francia nyílt nemzetközi bajnokságon akadt meg egymáson a szemük. Azt megelőzően Steffi argentin barátnője, Ines Gorrochategui közreműködésével a német autóversenyzővel, Michael Bartels-szel került kapcsolatba majd következett az amerikai teniszező idol.

50th birthday of Steffi Graf.
Agassi és Graf 2001-ben házasodtak össze Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A 90-es évek két kiválóságának (ketten együtt 30 Grand Slam-diadalt jegyeznek) kapcsolata az 1992-es wimbledoni tornán kezdődött, és akkor fordult komolyabbra, amikor Agassi elvált 1997 és 1999 közötti feleségétől, A kék lagúna című film főszereplőjétől, Brooke Shieldstől. 1999-ben mindketten, Graf és Agassi is Key Biscayne-ben edzettek, és a férfi akkor döbbent rá, hogy ki az igazi nő az életében. Egy óriási rózsacsokrot vásárolt, és szerelmet vallott a német hölgynek. Amint azt Graf utóbb elmesélte, akkor vált igazán szimpatikussá számára mostani férje, amikor egy közös érkezésükön olyan bort rendelt neki, amilyet ki nem állhatott - már csak azért sem, mert a német teniszezőnő az életben nem fogyasztott alkoholt.

2001 októberében házasodtak össze, csak a két anyuka vett részt a szertatáson. Négy nappal később, megszületett első gyermekük, Jaden Gil, aki 6 héttel korábban jött a világra, mint ahogy várni lehetett. Lányuk, Jaz Elle, 2003-ban érkezett. 

A Tökéletes pár című film június 28-án kerül az Amazon Prime műsorára - írja a Marca. A hölgyszerep a német Lena Klenkéé, Agassit pedig az angol Toby Sebastien formálta meg.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek