Kritika

„Klopp kinyírta a Liverpoolt" - csúnyán beszóltak Szoboszlai edzőjének

CHI

Létrehozva: 2024.04.21.

Néhány hét alatt a Liverpool szinte minden fronton elvesztette az esélyét a végső sikerre. Ezt nem hagyták szó nélkül.

Az FC Liverpool tavasszal kiesett az FA Kupából és az Európa-ligából, míg az angol bajnokságban a harmadik helyre szorult, lépéshátrányba került a listavezető Manchester Cityvel szemben. Richard Keys sportújságíró kemény véleményt formált, azt állította, hogy Jürgen Klopp távozásának bejelentése többet ártott, mint használt a Liverpoolnak.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Fotó: AFP

A német tréner januárban hozta nyilvánosságra, hogy nyáron távozik. Habár csapata a következő hónapban megnyerte a Ligakupát, de azóta tényleg minden fronton elbukott, illetve hátrányba került - írja a Mirror.

"Sajnos kezd úgy tűnni, hogy Klopp meggondolatlan bejelentése kinyírta a Liverpoolt, nem pedig felemelte" - mondta Richard Keys, aki ezzel a megjegyzéssel inkább magára haragította a liverpooli drukkereket.

"Persze, Klopp bejelentése miatt sérült meg Alisson, Trent Alexander-Arnold, Diogo Jota és Mohamed Salah. A játékosok fáradtak, a sérülésből visszatérők pedig nem meccsképesek, formán kívül vannak" - védte meg a német szakembert egyikük.

A Liverpool vasárnap 17.30-kor a Fulham otthonában lép pályára.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek