Búcsú

"Felfoghatatlan egy ilyen jó embert ilyen fiatalon elveszíteni" - Tragikus hirtelenséggel elhunyt a világbajnok sportoló

P. E.

Létrehozva: 2024.01.19.

Módosítva: 2024.01.19.

Mindössze 29 éves korában meghalt a sportoló.

Tragikus hirtelenséggel, 29 éves korában elhunyt Shawn Barber, a rúdugrás 2015-ös világbajnoka. A fiatal sportoló még szerdán, a texasi Kingwoodban hunyt el, halálának oka egyelőre ismeretlen, ügynöke, Paul Doyle mindössze annyit közölt, hogy egészségügyi gondokkal küzdött.

gyertya, gyász
Fotó: Pexels

„Shawn nem csupán egy hihetetlen sportoló, hanem olyan jószívű ember volt, aki mindig másokat helyezett maga elé” – mondta Doyle csütörtökön. "Felfoghatatlan egy ilyen jó embert ilyen fiatalon elveszíteni."

Barber 2015-ben Pekingben mindössze 21 évesen nyert világbajnoki címet, a kanadai rekordot a mai napig ő tartja 6 méteres magassággal. Bejutott a riói olimpia döntőjébe is. Szülei és testvére, David gyászolják.

Szurkolók, edzők, sportolók és újságírók világszerte sietve tisztelegtek Barber előtt. Az egyik azt mondta: "Nagyon szomorú. Lenyűgözött a teljesítménye, és meghatott a története. RIP Shawn Barber."

Egy másik hozzátette: "Ez nagyon szomorú. Csak 29 éves volt. Shawn Barber nagyszerű sportoló/olimpikon volt. Nyugodjon békében." A harmadik ezt írta: "Teljesen szörnyű hír Shawn Barberről. A 29 év túl fiatal." A negyedik egyszerűen azt mondta: "Shawn Barber legenda volt."

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek