Felháborodás

Indulatos posztban üzent Kubatov Gábor

N.T.

Létrehozva: 2024.01.22.

Megdöbbentő, ami történt.

Megdöbbentő hírről számolt be a Facebook-oldalán Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. A politikus szerint ugyanis szerződést bontott a Bényi Szabolcs által vezetett Mahart Passnave Kft. Magyar Kupa-címvédő, tavalyi BL-döntős női kézilabdázóink egyik szponzora.

KUBATOV Gábor
Kubatov Gábor nem hagyta annyiban a dolgot Fotó: Koszticsák Szilárd

A dolgot pedig csak még érthetetlenebbé teszi, hogy mindezt egyoldalúan és – Kubatov szerint – teljesen jogellenesen, arra hivatkozva, hogy a csapat eredményessége a tavaly márciusban 3 évre meghosszabbított szerződés aláírása után jelentősen visszaesett…

"Ezzel szemben tény az, hogy jobbak lettünk. Azóta Magyar Kupát nyertünk, bekerültünk Európa 4 legjobb csapata közé, vagyis a Bajnokok Ligájában döntőt játszottunk 20 ezer tomboló néző előtt (ez volt a világ egyik legnézettebb kézilabda eseménye). Idén magabiztosan és hibátlanul vezetjük a magyar bajnokságot a Győr előtt. Ezen felül, bejelentettünk 4 top igazolást, hogy egy-két éven belül BL-t nyerjünk és így mi legyünk a világ legjobb kézilabda csapata! Ezen tények után a szerződés felbontása vérlázító, az eljárás és a stílus pedig végtelenül primitív"

– írta bejegyzésében a politikus, aki ezt követőn azt elmondta, hogy mindenki biztos lehet abban, hogy semmit nem engednek az elveikből és a megkötött szerződésből, így jogi eljárást kezdeményeznek.

"A Mahart Passnave döntéshozói igen tájékozatlanok. Ezzel a jogtalan döntésükkel ellehetetlenítik a női kézilabdacsapat működését. Döntésükből jól látszik, hogy fogalmuk sincs az eredményeinkről, arról, milyen jó hírét visszük a hazánknak, a fővárosunknak és minden szponzorunknak itthon és külföldön egyaránt. Láthatóan nincsenek tisztában a sport társadalmi hatásaival. A Mahart Passnave vezére, Bényi Szabolcs, mit sem sejt a nemzeti érzésekről, sem a sport oktatásban betöltött fontos szerepéről"

– tette hozzá, gondolatait pedig így zárta:

Torkig vagyok az ilyenfajta módszerekkel és emberekkel.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek