Gyász

Édesapjával egyszerre vesztette életét a 16 éves labdarúgó egy autóbalesetben

K. C.

Létrehozva: 2024.01.09.

Szívszorító tragédia történt a hétvégén.

A Grimsby Town ifjúsági játékosa, a mindössze 16 éves Cameron Walsh tragikusan fiatalon vesztette életét egy autóbalesetben az édesapjával együtt.

gyertya, gyász
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Labdarúgóklubja érzelmes közleményben búcsúzott el a fiatal játékostól. Úgy méltatták, mint egy szeretett és kétségkívül tehetséges tinédzsert.

Dave Walsh és fia egy autóban utaztak a Louth-csatorna mellett húzódó úton. A baleset részleteiről a rendőrség egyelőre nem közölt bővebb részleteket a Mirror felkeresésére, csupán annyit árultak el, hogy apa és fia még a helyszínen elhunyt.

- Mély szomorúsággal és nehéz szívvel tudatja a Grimsby Town Football Club, hogy egyik nagyra becsült ifjúsági csapattagunk, a 16 éves Cameron Walsh és édesapja, Dave idő előtt elhunyt. A tragikus esemény január 6-án, szombaton történt. Cameron Walsh nélkülözhetetlen része volt a GTFC akadémiájának. A játék iránti szenvedélye, párosulva tagadhatatlan tehetségével, a csapattársak, az edzők és az egész Grimsby Town család körében közkedvelt alakjává tette. A klubot lesújtja ez a szívszorító veszteség, és őszinte részvétét fejezi ki a családnak ezekben a hihetetlenül nehéz időkben. Gondolataink és imáink velük vannak, miközben átvészelik a fájdalmat és a gyászt, ami egy ilyen tragédiával jár. A klub nagyra értékeli a futballközösség támogatását, és arra kér mindenkit, hogy emlékezzen Cameronra és Dave-re – írta közleményében a Grimsby Town, amelyben felajánlották soron következő mérkőzésüket Cameron és Dave tiszteletére.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek