Kiakadt

Szoboszlai edzője teljesen kiborult, rajongóját szidta – videó

lm

Létrehozva: 2023.08.05.

Nem volt jó kedvében a Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp, miután csapata 4-3-as vereséget szenvedett a Bayern Münchentől. A német szakember autogramosztás közben pörölt egyik rajongójával.

Jürgen Klopp, a Liverpool edzője nem volt túl boldog a Bayern Müncheni felkészülési mérkőzés után (Szoboszlai Dominik 76 percet töltött a pályán). Csapata bár kétszer is vezetett, a német együttes mindkétszer felállt a hátrányból, sőt, a végén meg is nyerte az összecsapást (3-4). A lefújást követően a csapatbusznál az egyik rajongónak sikerült kiharcolnia egy autogramot, ám a német vezetőedző ezt nem nézte túl jó szemmel.

Football: Friendly - Karslruhe v Liverpool
Jürgen Klopp nem volt jó kedvében a Bayern München elleni vereség után Fotó: AFP

„Nagyon gyorsan. Erre igazából most nincsen időm” – kezdte Jürgen Klopp, akinek aztán egy káromkodás is kicsúszott a száján. „És tartanod kéne ezt a ki******* mezt” – tette hozzá ingerülten, amire a szurkolótól heves bocsánatkérés érkezett.

Jürgen Klopp és a Liverpool felkészülési szezonja egyelőre hagy maga után kívánnivalót. A csapat eddig két győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget ért el, és a rúgott gólok tekintetében nagyon jól áll (15), a kapott gólok (10) hagynak maga után kívánnivalót. Szoboszlaiék augusztus 7-én, a Darmstadt ellen játszanak utoljára tét nélkül, augusztus 13-án már a Chelsea vár rájuk a Premier League-ben.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek