Televízió

Remek hír érkezett, ezen a sportcsatornán láthatod Szoboszlai meccseit

lm

Létrehozva: 2023.07.20.

Remek hír érkezett azoknak a magyar szurkolóknak, akik élőben szeretnék követni Szoboszlai Dominik felkészülési meccseit a Liverpoolnál. A Spíler1 mindhárom barátságos találkozót élőben közvetíti.

Szoboszlai Dominik ezen a nyáron 70 millió euróért (26 milliárd forint) igazolt a Liverpoolhoz, melynek színeiben július 19-én, a Karlsruher SC ellen már pályára is lépett. Legközelebb július 24-én, hétfőn a Fürth ellen lép pályára. Ezeket a találkozókat tévécsatorna nem adja, utána viszont a Spíler TV remek hírről számolt be, a maradék összecsapásokat ugyanis élőben közvetítik majd!

Szoboszlai (középen) az első liverpooli edzésén, új csapattársai között
Szoboszlai Dominikkal már a Premier League nyitánya előtt találkozhatnak a szurkolók a Spíler1-en Fotó: liverpoolfc.com

A Spíler1 exkluzív közvetítésének köszönhetően a magyar rajongóknak nem kell a Premier League szezon kezdetéig várni, már korábban, július 30-tól bepillantást kaphatnak a Liverpool megújult csapatának mérkőzéseibe. Az angol csapat kihasználva ázsiai népszerűségét hamarosan a Távol-kelet felé veszi az irányt és Szingapúrban lép pályára. Július 30-án a Leicester City, majd augusztus 2-án a Bayern München ellen játszik felkészülési mérkőzést Jürgen Klopp csapata. A Premier League szezon előtti „főpróbájára” pedig augusztus 7-én kerül sor Angliában, amikor a Darmstadt lesz a Liverpool ellenfele. A Spíler1 pedig mindhárom mérkőzést élőben közvetíti!

A három felkészülési mérkőzés közvetítésének időpontjai

július 30., 10:55 Liverpool – Leicester City
augusztus 2., 13:25 Liverpool – Bayern München
augusztus 7., 19:55 Liverpool – Darmstadt

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek