Magabiztos

„Számomra nincs újdonság” – Szoboszlai lazán nyilatkozott első liverpooli meccse után

ml

Létrehozva: 2023.07.20.

Lejátszotta első liverpooli mérkőzését Szoboszlai Dominik, aki egy félidőt töltött a pályán a Karlsruher SC elleni megnyert összecsapáson. A 22 éves középpályás a lefújást követően a klub honlapján nyilatkozott a debütálásáról.

A Liverpool idei első felkészülési mérkőzésén rögtön a kezdőcsapatban találta magát Szoboszlai Dominik, aki egy félidőt játszott a Karlsruher SC elleni felkészülési találkozón, amit végül az angol klub 4-2-re megnyert. A lefújást követően a 22 éves középpályás a Liverpool hivatalos honlapján nyilatkozott.

Szoboszlai Dominik előtt a közönségkevenc Steven Gerrard is 8-asban szerepelt a Liverpoolban
Szoboszlai Dominik bíztatóan debütált a Liverpoolban Fotó: liverpoolfc.com

Remekül éreztem magam, nagy büszkeséggel töltött el engem és a családomat ez a pillanat. Nagyon várom, hogy újabb és újabb mérkőzéseket játsszak a Liverpool mezében 

– kezdte Szoboszlai Dominik. – Minden egyes nap a legjobbamat nyújtom, minden nap úgy kelek, hogy ez jár a fejemben, hogy hogyan tudjak remekül teljesíteni az összecsapáson. Ezért dolgozok folyamatosan nagyon keményen.

A győztes meccs boldogsággal töltötte el a magyar válogatott csapatkapitányát, ám felhívta rá a figyelmet, hogy nem érdemes egy-egy ilyen összecsapást sokáig elemezni. – Természetesen mindig öröm, ha sikerül megnyerni egy találkozót. Azt gondolom, hogy amit meg kellett tennünk, azt megcsináltuk, egy jó találkozón vagyunk túl, most már a következő párharcra koncentrálunk.

Szoboszlai lassan két hete készül új csapatával, az eddigi beilleszkedésről, és csapattársairól is csak szépeket tud mondani.

Nagyon jól érzem magam, remek csapattársaim vannak. Olyan érzést keltettek, mintha már korábban is itt játszottam volna. Mindannyiuknak nagyon köszönöm. A vezetőedző német, emiatt tudom, hogy milyen stílusú futballt alkalmaz, ezért számomra nincs újdonság. Minden nap a legjobbam kell nyújtanom és ezt is fogom tenni.

A Liverpool következő összecsapása július 24-én, hétfőn lesz a szintén német másodosztályban szereplő Fürth ellen.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek