ÉVZÁRÓ

Mészöly Géza erre igazán büszke lehet, fiúk között edződik a 14 éves magyar kislány

szs

Létrehozva: 2023.07.10.

Módosítva: 2023.07.10.

A megszokott hangulatos esemény volt a Mészöly Focisuli évzárója Csillaghegyen, mely izgalmas körmérkőzéses kispályás tornát is kínált a felnőtteknek.

Az utánpótlás-képzéséről méltán híres Mészöly Focisuli elismerő plakettjeit, kupáit Mészöly Géza elnök nyújtotta át legjobb lurkóiknak, akik közül Tóth Ramóna arról nevezetes, hogy a honi fiúbajnokságban szerepel, mellette pedig a magyar U15-ös leány-válogatott kiválósága. Erre Mészöly Géza igazán büszke lehet.

Kozma István, Tóth Ramóna, Mészöly Géza
Mészöly Géza, Tóth Ramóna, Kozma István Fotó: Facebook

Egy kérvényt kell megfogalmaznunk az MLSZ felé, ugyanis azt szeretnénk, ha Rami további egy évig a srácok között játszhasson, mert így fejlődik tovább

 – újságolta a Borsnak Géza a tanévzárón. Előtte felnőtt kispályás együttesek mérték össze tudásukat. A húszperces, 4 plusz egyes erőpróbákon körmérkőzéseket játszottak.

- Ez volt a tizenharmadik ilyen tornánk, és mi, trénerek okkal vagyunk büszkék, hiszen az eddigieket kivétel nélkül megnyertük – újságolta Mészöly. - Kiváló kollégám, az FC Liverpoolban is szerepelt Kozma Pisti mellett a Fradi erdélyi középpályása, Szenes Sándor is játszott tornagyőztes csapatunkban. Meg is nyertük a tornát, és tudni kell, hogy Sanyi a jövőben trénereink sorában dolgozik. Az első gólunkat én lőttem, de bizony Kozma Pistivel megállapítottuk, az oxigénadósságunk egyre jelentősebb. Nem ok nélkül, hiszen mi hárman összesen 169 életévet számlálunk...

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek