Fájdalom

Heti top: Suhajdától elbúcsúztak, közel Messi klubváltása

lm

Létrehozva: 2023.06.03.

Békéscsabán megemlékezést tartottak a Mount Everesten eltűnt Suhajda Szilárd emlékére. Lionel Messi klubváltása közel, a Fradi pedig remek hírt kapott. A Bors eheti legolvasottabb cikkeiből válogattunk.

Május 29-én, Békéscsabán megemlékezést tartottak Suhajda Szilárdról, aki május 24-én indult útnak, oxigénpalack nélkül kísérelte meg a csúcstámadást a Mount Everesten. Sajnos a magyar hegymászónak nyoma veszett, hivatalosan 27-én jelentették be, hogy keresését befejezték. A gyertyás szertartáson gyászolók sírva búcsúztak a sportembertől. Az idei szezonban többszáz hegymászó és serpa jutott fel a Mount Everest tetejére, azonban a Suhajda mellett 16-an meghaltak vagy eltűntek az expedíció közben.

KLEIN Dávid; SUHAJDA Szilárd
Suhajda Szilárd a családjával Fotó: Mohai Balázs / MTI

A labdarúgás világa Lionel Messire figyel, akiről nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy távozik a Paris Saint-Germain együttesétől. A Barcelona nagyon szeretné ismét a soraiban tudni az argentin világbajnokot, azonban anyagi problémái miatt ezt nem igazán teheti meg, mindenképpen bevételre kell szert tennie, hogy legyen büdzséje a klasszisra. Szaúd-Arábiában ellenben nincs anyagi probléma, az Al-Hilal készen áll két évre 371 milliárd forintnak megfelelő fizetést biztosítani Messinek, amivel magasan a világ legjobban kereső sportolója lenne. A Foot Mercatóra hivatkozva a FourFourTwo megírta, hogy az ajánlatot Jorge Messi, a hétszeres aranylabdás édesapja és menedzsere el is fogadta.

Kubatov Gábor pedig egy örömhírről számolt be a Ferencváros háza tájáról. A RangAdó Gálán ugyanis Lisztes Krisztián rangos elismerést kapott, a 2022/23-as NB I-es idény felfedezettjének választották. Kubatov Gábor, a Fradi elnöke ezután Facebook-posztban gratulált a 17 éves középpályásnak. "Lisztes Krisztián sálálálá... Lisztes Krisztián kapta a férfi NB I felfedezettje díjat a 2022-2023-as RangAdó szavazáson!" - kürtölte világgá a jó hírt Kubatov Gábor.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek