Beégett

Ronaldo hülyét csinált magából, a bohóckodásán röhög a világ - videó

lm

Létrehozva: 2023.03.29.

Liechtenstein (4-0) után Luxemburgot (0-6) is könnyedén legyőzte Portugália az Európa-bajnoki selejtezőkön. Cristiano Ronaldo ismét duplázott, de komikus műesése mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Cristiano Ronaldo négy góllal tért vissza Európába, Portugália színeiben Liechtenstein és Luxemburg ellen is duplázni tudott az Európa-bajnoki selejtezőkön. A 38 éves támadó két akciógóllal jelentkezett utóbbi ellenfél ellen, az első és a negyedik találatot jegyezte az ötszörös aranylabdás. A második játékrész 57. percében azonban bohócot csinált magából. 

Cristiano Ronaldo a 197. válogatottbeli meccsére készül
Trükközni akart Ronaldo, de nagyon nem jött neki össze Fotó: AFP

Ronaldo a balszélen iramodott meg, és a tizenhatos előterében úgy döntött, látványosan feldobja magát. A játékvezető, Radu Marian Petrescu viszont könnyedén kiszúrta a műesést és szabadrúgás helyett sárgalappal figyelmeztette az Al-Naszr csatárát, hogy fejezze be ezt az ilyen típusú akciózást a pályán. Ronaldo néhány perccel később elhagyta a játékteret, Gonçalo Ramos váltotta.

"Mennyire szégyentelennek kell lenned ahhoz, hogy Luxemburg ellen műesést mutass be"  - írta az egyik hozzászóló. "Őszintén ez egy mesteri műesés volt. 10-ból 10 pont a kivitelezésért" - trollkodott egy másik kommentelő. Mindezek azonban aligha zavarják a portugál világsztárt, aki Liechtenstein ellen minden idők legtöbb válogatott meccsen pályára lépett játékosa lett.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek