SZEKÁLÁS

Pokol az életük: Ronaldo kisgyerekeit rendszeresen verik az iskolában

MM

Létrehozva: 2023.03.27.

Kipakolt Georgina Rodríguez a szigorú elvek szerint nevelt gyerekeik agresszív iskolatársairól. Nem üthetnek vissza Cristiano Ronaldo srácai, amikor bántalmazzák őket a suliban.

Megdöbbentő kijelentést tett Georgina Rodríguez. Egy spanyol tévéműsorban Cristiano Ronaldo élettársa elárulta, hogy az iskolában rendszeresen verik a futballsztár kisgyerekeit.

Cristiano Ronaldo és Georgina cseperedő kisgyerekeit verik az iskolatársaik Szaúd-Arábiában
Cristiano Ronaldo és Georgina cseperedő kisgyerekeit verik az iskolatársaik Szaúd-Arábiában   Fotó: AFP

A világ valaha volt legjobban fizetett sportolója az apjuk, ám ezek szerint mégsem mindig fenékig tejfel a sztárpár lányai és fiai élete Szaúd-Arábiában. Mint ismert, Ronaldo béranyáktól született első fiát (a már 12 éves Cristiano Juniort) és ikreit (az 5 éves Evát és Mateót) a közös gyermekeik, a szintén 5 éves Alana és a tavaly nyáron született Esmeralda követte a szépen gyarapodó családban. A srácokat anyjukként nevelő Georgina a már iskolába járó nagyobbakról elmondta: a kortársaik heves támadásainak vannak kitéve.

Rendszeresen megverik őket az iskolában, és soha nem ütnek vissza 

– mondta Georgina, elpanaszolva: a kicsik gyakran sírva mennek haza a suliból, mégsem szeretné, hogy viszonozzák az őket ért támadásokat.

A spanyol-argentin modell a Netflixen futó dokumentumfilm-sorozatának (Én, Georgina) új évadában is megjelenített gyereknevelési elveivel kapcsolatban elmondta, hogy szigorú anyának tartja magát. Noha Ronaldónak köszönhetően luxuséletet élnek, igyekszik normális értékrendet diktálni a srácaikba. Ennek egyik eszköze, hogy ételt nem dobnak ki, amit az ebédből meghagynak, megkapják uzsonnára vagy vacsorára, sőt néha éhező gyerekekről mutat nekik videókat.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek