Vallomás

"Már nem érdekel, mit gondolnak rólam" - Kásás Tamás meglepő őszinteséggel vallott életéről

CHI

Létrehozva: 2023.03.02.

Kásás Tamás ma már nem vágyik arra, hogy dicsérjék. Az egykori pólóklasszis szerencsésnek érzi magát, és ma azzal foglalkozik, ami igazán érdekli.

Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok, világbajnok, kétszeres Európa-bajnok, háromszoros Bajnokok Ligája-győztes vízilabdázó. A ma már 46 éves egykori pólóklasszis a minap Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában szólalt meg, és többek között elmondta, már nem érdekli, mit gondolnak róla. Az ember egy idő után átértékel dolgokat, a sikert, és hogy mi a fontos az életben. Ma már nem vágyik arra, hogy dicsérjék.

Kásás Tamás
Fotó: Földi Imre / Nemzeti Sport

"Szerettem, ha dicsérnek, csak ne legyen belőle sok, ne legyen fizikai kontaktus. Ha távolból dicsérnek, szavakkal, azt mosolyogva meg tudom emészteni, de ha azt érzem, hogy ölelgetnek és imádat vesz körül, az nekem sok és zavaró. Nem szerettem a rajongást magam körül. Visszahúzódó vagyok, jobban szerettem a csendet, mint a zajt. Nagyon zavarban voltam, amikor egy meccs után kimentünk a csarnok elé, és sokan voltak, rám zúdult a népszerűség. Előfordult, hogy inkább hátul mentem ki, csak ne kelljen találkozni az emberekkel. A rocksztárságot nem szerettem. 

Már nem érdekel, mit gondolnak rólam. Arról, hogy milyen ember vagyok, bizonyos dolgokról mit gondolok. 

Ilyen szempontból nem érdekel mások véleménye, önazonos vagyok. Nem mondok mást azért, mert az a népszerű."

Hozzátette, jobban érzi magát a bőrében. A vízilabda sok mindenre gyógyír volt az életében, de ma már tudja, hogy a játékon kívül más is létezik. Szerencsésnek érzi magát, hogy azokkal a dolgokkal foglalkozhat, amik érdeklik: olvashat, írhat, mindegy mi az, csak lélek legyen benne és emberi érzések.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek