TIPP

Lionel Messi tippeket adott, őket várja az elődöntőbe a katari vb-n

szs

Létrehozva: 2022.12.05.

Módosítva: 2022.12.05.

Lionel Messi megtippelte, hogy kik jutnak a legjobb négy közé a katari labdarúgó-világbajnokságon.

Messi óvatos utolsó vb-je ausztrálok elleni nyolcaddöntője előtt

Forrás: AFP

Lionel Messi ritkán tippel, de most megtette. Az argentinok csillaga fokozatosan formába lendül a katari világbajnokságon, ahol már három gólt számlát. Talán ez az oka annak, hogy önbizalomtól duzzad, és éppen ezért megtippelte, mely válogatottak jutnak be az elődöntőbe - írja a Marca.

"Argentína az egyik esélyes, egy futballhatalom, mindig a legjobbak között van. Tudtuk, hogy az esélyesek között vagyunk, de ezt a pályán kellett bizonyítanunk, és ezt megtettük Ausztrália ellen."

Messit ezt követően a többi esélyesről kérdezték.

"Annyi meccset néztünk meg a vb-n, amennyit csak tudtunk. Brazília nagyon jól teljesít, még mindig az egyik nagy favorit. Franciaország is remekel, míg Spanyolország a Japán elleni veresége ellenére is egy olyan csapat, amely nagyon jól teljesít. Nagyon nehéz elvenni a labdát a spanyoloktól, mivel uralják a labdabirtoklást. Nehéz lesz legyőzni őket."

Messi hozzátette, meglepte őt a négyszeres világbajnok Németország korai kiesése.

"Meglepett, hogy kiestek. Sok top játékosuk van, számos tehetséges fiatal alkotja a csapatukat, amely mindig a legjobbak között van világbajnokságon."

(Pelé üzenete és egy újabb bírói ítélet elhomályosította a franciák és az angolok szárnyalását - napi vb-összefoglaló az Origón)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek