Büntető

Áll a bál, fogadott Messivel a lengyelek kapusa a 11-es előtt

szs

Létrehozva: 2022.12.01.

Módosítva: 2022.12.01.

A lengyelek kapusa, Wojciech Szczesny elveszített egy 100 eurós fogadást, amelyet meccs közben kötött az argentin Lionel Messivel a katari labdarúgó-világbajnokságon.

Messi 11-esét védte a lengyelek kapusa

Forrás: AFP

A szerdai Argentína-Lengyelország (2-0) záró csoporttalálkozón a dél-amerikaiak sztárja, Lionel Messi kihagyott egy büntetőt, amit utólag, a VAR szobában, azért ítéltek meg, mert Wojciech Szczesny lengyel kapus egy szöglet után letaglózta őt. Szczesny a meccs után elmondta, annyira biztos volt abban, hogy a bíró nem ad 11-est, hogy miközben az ítéletre vártak, fogadott Messivel: 100 eurót tett arra, hogy elmarad a 11-es.  

Beszéltem Messivel a büntető előtt, mondtam neki, 100 eurót teszek arra, hogy a VAR-vizsgálat után nem ítélnek 11-est

 - mondta Szczesny a RAI Sportnak a katari 974-stadionban. - Szóval elvesztettem egy fogadást. Nem tudom, hogy ez megengedett-e a világbajnokságon, valószínűleg el fognak tiltani érte! De most nem érdekel. Fizetni sem fogok neki, őt nem érdekli a 100 euró, azt hiszem, van neki elég."

Szczesny megfogta az argentin sztár 11-esét, ez volt a második eset a vb-n, hogy büntetőt védett, hiszen a Szaúd-Arábia ellen 2-0-ra megnyert meccsen Szalem Al-Dawsari kisérletét is hárította - írja az ESPN.

"Kétszer volt szerencsém a vb-n, persze van benne egy kis munka is. Tény, ahhoz, hogy Messi 11-esét megfogd mázli is kell. Ez egy nagyszerű pillanat egy játékos pályafutásában, a világbajnokság a legnagyobb seregszemle, ez különleges."

Lengyelország a veresége ellenére bejutott a nyolcaddöntőbe, és vasárnap Franciaországgal találkozik. Argentína szombaton Ausztrália ellen folytatja. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek