Évforduló

Micsoda Puskás-ünnep, ezért irigyel minket a fél világ

Bors

Létrehozva: 2022.11.15.

Kedden van a Puskás Aréna harmadik évfordulója. Megemlékezett a jeles napról a Miniszterelnökség miniszterhelyettese is, aki annak idején oroszlánrészt vállalt a munkából.

November 15-én múlt három éve, hogy a magyar labdarúgó-válogatott Uruguay elleni teltházas mérkőzésével átadták a Puskás Arénát. 

Fotó: MTVA

A Miniszterelnökség miniszterhelyettese, Fürjes Balázs anno kormánybiztosként irányította az új nemzeti stadion felépítését. Közösségi oldalán ő így emlékeztet az évfordulóra.

„Három évvel ezelőtt, 2019. november 15-én adtuk át a vadonatúj Puskás Arénát. Azoknak, akiknek épült: a magyar embereknek. A Puskás Aréna 100%-ban magyar teljesítmény: magyarok tervezték és magyarok építették; a tervezés, bontás, építkezés és a kapcsolódó gyártási munkálatok tizenötezer magyar embernek adtak munkát, tizenötezer magyar család megélhetését segítették. Megtiszteltetés, hogy kormánybiztosként egy profi csapat élén irányíthattam a Puskás felépítését” 

– olvasható Fürjes Balázs legfrissebb Facebook-posztjában a világszínvonalú Puskás Arénáról, amelyben az elmúlt három évben sztárok sora, és magyar szurkolók százezrei fordultak meg.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek