GYÁSZ

"Üzent a feleségem lelke" - képtelen feldolgozni szerelme halálát a színész

szs

Létrehozva: 2022.08.16.

Három éve, 2019 júliusában hunyt el az egykori futballista és színész, Vinnie Jones felesége, ám az özvegy férfi képtelen őt feledni.

Vinnie Jones

Vinnie Jones minden idők egyik legdurvább angol labdarúgója volt. A Wimbledon egykori kupagyőztes középpályása olyan kíméletlenül aprította az ellenfél csatárait, hogy attól még manapság is sokakat kiver a víz. A  futball után később filmszínészi pályán is sikeres Jones elmondta, a neje, Tanya három éve bekövetkezett halála óta képtelen igazán magára találni. A felesége hat éven át küzdött a gyilkos kórral.

Bár barátai szerint Jones szemre jól van, de az 53 évesen elhunyt Tanya végzetes betegségével szembeni kilátástalan harca megviselte. Egykor alkoholizmussal is hadakozott.

- 2019-ben halála napjának éjjelén elvonultan gyászoltam, és az égbolton hirtelen közeli csillag tűnt fel, amit nejem lelkének hittem, még üzent is nekem - nyilatkozta a Daily Mailnek az 56 éves Jones, aki 150 ezer fontot (70 millió ft) örökölt a nejétől, mivel Tanya elfelejtett hivatalos végrendeletet készíteni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek