Sport

Drogos szülei kényszerítették ketrecbe a szexi bunyóst

szs

2021. október 24. vasárnap 13:30

A 35 éves amerikai ketrecharcos Pearl Gonzalez legalább annyira ismert győzelmeiről, mint telt idomairól. Újabban pedig már kesztyű nélkül, puszta ököllel küzd az MMA-meccseken.

Pearl Gonzalez stílust váltott, ugyanis korábban még ökölvívóként szerzett magának nevet. 

– Korábban nyertem Golden Gloves-viadalt, ami az amerikai amatőr ökölvívásában nagy szó – mesélte Pearl. – Így a ringbeli jártasságomat kamatoztathatom a ketrecharcban is.

Sokan csodálkoznak, hogy csinos nő létére miért választotta az egyik legférfiasabb sportágat, ám erre is megvan a magyarázat.

– A szüleim Chicagóban zülött életet éltek, drogoztak, ittak, és engem már 11 éves koromban az MMA felé irányítottak. Szóval volt időm rutint szerezni. A temperamentumomat egyébként mexikói, ír, filippinó, Puerto Ricó-i és afroamerikai felmenőimtől örököltem, ők is rámenősek voltak. Talán ezért is fekszik jobban a csupasz kezes küzdelem.

Egy rövid időt börtönben is töltött, de arról, hogy miért került oda, nem beszél. 

– Mindössze kilenc napot töltöttem rács mögött, de ez is elég volt, hogy rájöjjek, csakis magamra, a saját erőmre számíthatok. De azóta nem tettem rossz fát a tűzre, mert Los Angeles-ben élő nagynéném, aki színészként ismert, figyel rám, és mindenben támogat.

S ugyan szeretne szerető családi légkört maga körül, a gyermekvállalás egyelőre nem vetődött fel nála.

– Eljön majd az ideje, de mivel épp válás után vagyok, most nem aktuális a téma – mondta Pearl.

További cikkek

Egészség

Komoly változás, szívátültetése után megszólalt Fazekas Róbert

Küzdelem

Csollány Szilveszter ötven napja van kómában, Zacher Gábor szerint van remény

Ez is érdekelhet