Sport

Mázsás pofonok: 17 ezer kalóriát fogyasztó hegy esik neki ellenfelének

szs

Létrehozva: 2021.09.02.

Minden idők legkeményebb bokszmeccse következik szeptember 18-án Floridában. Két, az ökölvívásban amatőr, az úgymond erősember-sportban viszont exvilágbajnok izomember pofozkodik egymással.

Forrás: AFP

Amint az lenni szokott, a két korábbi erősember, azaz a strongman-sportban bizonyító gigász már köszörüli egymáson a nyelvét.

A 33 éves, Fenevad becenévre hallgató brit Eddie Hall a jelentősebb mozgékonysága felmutatása érdekében 2017-es 197 (!) kg-os testsúlyából sokat lefaragott. Jelenleg 161 kilóval bokszol, de a meccsnapra 158-at ígér.

A reykjavíki ökölvívó-termében egy 150 kilós bokszzsákot püföl, és napi 10 ezer kalóriát tartalmazó ételt vesz magához. Erőemelésben kerek öt mázsáig jutott, e téren riválisa egy kilóval megelőzi őt.

No és az ellenfél? Egy derék izlandi erőművész, Hafthor Björnsson napi 17 ezer kalóriányi "étlappal" alaposan megelőzi Hallt, a Thor becenevű strongman jelenleg 156 kiló testsúlyú.

Félelmetes, amit az izlandi az ellenfelének üzen:

Eddie, készülj a végre, hiába bokszolsz derekasan, csak gyakorold a padlófogást is, mert ott végzed! tudniillik kiütlek.

Sokan úgy vélik, a mázsás pofonok következtében valamelyikük holtan marad a küzdőtéren.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek