A tokiói olimpián arany- és ezüstérmet szerzett kajakkirálynő, Csipes Tamara kiemelte, öccse, a büfé vezetője, Barnabás olyannyira remek szakács, hogy ha látogatást tesz nála a kislányával, Olíviával, alig tudnak válogatni az ínyencségek között.
Naponta számos éhes vendéget szolgálok ki munkatársaimmal, és látogatottságom – erre büszke vagyok! – a vírus miatt sem csökkent
– nyilatkozta Csipes Barnabás, aki kilencéves korától nővére társaságában kezdett kajakozni, ám öt év múltán már inkább a vendéglátóipar felé fordult a figyelme. – Persze a sportág iránti szeretetem máig él, elvégre olimpiai aranyérmes édesapám, Csipes Ferenc versenyzőként klasszisnak számított, manapság pedig a világ legjobb edzője.
Nem beszélve Tamiról, tette hozzá Barnabás, akit tokiói remeklését követően az eddigieknél is többre tart.
Ha a tokiói egyes viadal távja 520 és nem 500 méter, legyőzi az új-zélandi Lisa Carringtont
- állítja Barna. - Amit pedig a négyessel végrehajtottak, az csodálatos. Számomra meglepő és örömteli, hogy Tamara korábban a hosszabb távokon bizonyított, és íme, pár éve új arcát mutatja.
Csipes Barnabás 2018-tól vált elismert vendéglátóssá és szakáccsá, akkor nyitotta meg a Vaslapot.
Tami gyakran betér hozzám a kislányával Olíviával, továbbá édesanyám, Andrea is meglátogat. Neki azt köszönöm, hogy gyermekkoromban ott lehetettem mellette a konyhában, és sok mindent ellestem tőle.
A büfét még Dél-Koreából is látogatják, konyhájáról afféle turista szájhagyomány útján terjednek a jó hírek. Szó mi szó, a medvehagymás majonéz, a szójaszósszal pirított gomba, sajttal tálalt grillezett vöröshagyma marhahússal, és a harcsa-burger legalább annyira unikum, mint amennyire fenséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.