Sport

Bokáját törte a nagypofájú ketrecharcos, Conor McGregor - Fotón a horrorsérülés

Bors

Létrehozva: 2021.07.12.

Már az első menetben véget ért Conor McGregor és Dustin Poirier ketrecharcos harmadik csatája, mivel előbbi eltörte a bokáját. A bunyót tető alá hozó szervezet szerint lesz negyedik meccs.

Az UFC 264 gála Las Vegas-i főmeccsét McGregor technikai KO-val veszítette el, miután egy ütés indítását követően, hátralépés közben csúnyán aláfordult a bal bokája és eltört. Az ír és az amerikai bunyósnak ez már a harmadik összecsapása volt: az elsőt 2014-ben McGregor nyerte, idén januárban pedig Poirier győzött szintén TKO-val. 

– Sohasem így akarsz nyerni, de a lábtörése annak az eredménye, hogy korábban hárítottam egy rúgását, akkor egy roppanást éreztem a lábában – mondta Poirier.

A karma egy szívtelen dolog: márpedig McGregor átlépett egy határt, amikor azt üvöltözte nekem, hogy megöl. Azt kapta, amit megérdemelt.

McGregort bosszantotta a vereség

A világon egyedül két különböző súlycsoportban is világbajnok ketrecharcos, McGregor nehezen viselte a vereséget, és már a padlón azt ordibálta, hogy negyedszer is összecsap az amerikaival. 

– Az orvosok szakították félbe a meccset, nem bírói döntéssel veszítettem – méltatlankodott a 32 éves ír.

Megtaláltam a kellő ütőtávolságot, jó formában voltam, a sz..t is kiütöttem volna belőle. Nem végeztünk még egymással, így nem érhet véget a pályafutásom. 

Az UFC-főnök, Dana White kijelentette, McGregor felépülésétől is függ, de a jövőben mindenképpen szeretnék tető alá hozni a negyedik bunyót, addig viszont Poirier valószínűleg újra megharcol a könnyűsúlyú vb-címért.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek