Sport

Bors-tanács Rossinak: Sallai Roland irányítson!

szs

Létrehozva: 2021.06.02.

A világ persze nem dől össze, de kétségkívüli tény: Szoboszlai Dominik kiesése nem éppen előnyös futballválogatottunk szempontjából.

Végleges: a lipcsei talentum, Szoboszlai Dominik kihagyja a portugálok, franciák és németek elleni Eb-csoportmeccset, így – bár van hét középpályásunk a 26-os kontinensbajnoki névsorban – sürgősen szükség van egy "agyra".

ROLI KÉPZETT IRÁNYÍTÓ

Aligha kétséges: Marco Rossi az a fajta szövetségi kapitány, aki ennél jelentősebb gondokkal is megbirkózik. Bár arról nem beszélt, hogy kivel lehetne pótolni Szoboszlait, de a Bors máris javaslattal áll elő: a Bundesliga-ász Sallai Rolanddal.

Roland édesapját, az egykori magyar bajnok futballistát, a jelenleg a Pukás Akadémia utánpótlás-képzésében fáradozó Sallai Tibort kérdeztük: esetleg jó helyen kapisgálunk?

Rossi kártyái közé nem láthatok be– válaszolta Sallai Tibor –, de Roli korábban, például ifikorában is irányító középpályás volt, tehát nem lenne tőle idegen ez a szerepkör.

FELNYOMUL A BEFEJEZÉSHEZ IS

Nagy kérdés, hogy Rossi egy vagy két ékkel próbálkozik-e az Európa-bajnokságon.

Még van ideje ezen töprengeni, de ha úgy gondolja, hogy a fiam szedje össze a labdákat, majd dobja támadásba az éket vagy ékekeket, netán a befejezéshez is érkezzen a kapu elé, ez nem rossz ötlet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek