Sport

Nemzeti színekbe borul a Groupama Aréna a fociválogatott tiszteletére

Bors

Létrehozva: 2021.06.22.

Az elmúlt napokban mind a nemzetközi, mind a hazai sajtóban rengeteg provokatív hírt olvashattunk az Allianz Aréna szivárvány színbe borításával kapcsolatban, míg nemzeti csapatunk sorsdöntő mérkőzését vívja a stadionban a német válogatott ellen – olvasható a Ferencváros szurkolói csoportja, a Green Monsters Facebook-oldalán.

Hozzáteszik, teljes mértékben elhatárolódnak mindenfajta ilyen jellegű propagandától egy ilyen nagy múltú és nívós sporteseményen, mint a labdarúgó Európa bajnokság.

– Ennek itt nincs helye, annál inkább a nemzeti színeknek! Kérjük ezért Kubatov Gábort, illetve a Ferencváros vezetését, hogy a válogatott mérkőzése alatt boruljon nemzeti színeinkbe a Groupama Aréna! Fejezzük ki támogatásunkat a Hazánk és a magyar válogatott felé és mutassuk meg, hogy másnak ezeken a sporteseményeken helye nincs! – fogalmazták meg kérésüket a szurkolók.

Kubatov Gábor reagált

A Fradi elnöke közösségi oldalán reagált a Green Monsters bejegyzésére:

Természetes. A haza minden előtt

– írta Kubatov Gábor, aki egy képet is megosztott arról, hogyan borul majd nemzeti színekbe Groupama Aréna a fociválogatott tiszteletére.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek