Sport

Újra együtt: kibékült menyasszonyával Fucsovics Márton

Bors

Létrehozva: 2021.06.10.

Fotók bizonyítják, újra egy párt alkot menyasszonyával, Anettel Fucsovics Márton, hazánk legjobb teniszezője. A szerelem és a sikeresség viszont, úgy tűnik, nem jár kéz a kézben.

Forrás: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

Több Instagram-fotó, is azt sugallja, hogy Fucsovics Márton és Böszinek becézett kedvese ismét egy párt alkot. A csinos, fekete hajú hölgy a Roland Garros első fordulójában a teniszező budai otthonából posztolt, szívecskét rajzolva a tévé köré, amelyben éppen salakon küzdő párja meccsét figyelte. E hét kedden pedig már Stuttgartból jelentkezett be Anett, ahol éppen azt várta, hogy Marci pályára lépjen az első fordulóban.

Mindez azért nagy szó, mert ahogy azt a Bors is megírta, tavaly karácsonykor bő négy év együttlét után szakított egymással a nyíregyházi sportoló és a 2017 novemberében, a Maldív-szigeteken eljegyzett menyasszonya. A fiatalok 2018 nyarára tervezték az esküvőt, de a felfelé ívelő pályafutására, a folyamatos versenyzésre hivatkozva Fucsovics akkor, majd egy évvel később is elhalasztotta az egybekelést. 

visszatért a szerelem, elromlott a játék

Szintén beszámoltunk róla, hogy Anett egy időben sok tornára elkísérte a világranglista 44. teniszezőt, akire nem minden esetben volt jó hatással a jelenléte. A közelállók szerint nem voltak ritkák közöttük a féltékenykedésből adódó veszekedések sem. Sőt, még az is felvetődött, hogy Marci esetleg összemelegedett a szuperszexi teniszező Stollár Fannyval. 

Joó György, Fucsovics menedzsere ennek ellenére már februárban jelezte újságírónknak, ő még nem biztos abban, hogy a kapcsolat a teniszező és Anett között végleg zátonyra futott.

Amellett, hogy mindenki örül a legjobb teniszezőnk boldogságának, sajnos szembetűnő, hogy a teljesítménye az év eleji szenzációs formájához képest az utóbbi időben nagyon visszaesett. A salakos szezonban mindössze három győzelem jött neki össze hat vereség mellett, és a stuttgarti füves torna is csak 64 percig tartott a számára. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek