Sport

Kapitális fogás akadt Erdei Zsolt horgára

Bors

Létrehozva: 2021.06.24.

Ma, csütörtökön tartják a Magyar Horgászat Nagyköveteinek VIII. Találkozóját és Horgászversenyét Székesfehérváron, a Palotavárosi horgásztavaknál, ahol Madár alaposan meglepte a résztvevőket. 

Forrás: Végh István

Felhördült a sztárvilág a horgászat nagyköveteinek pecaversenyén, miután az amatőr és profi világbajnok bokszoló, Erdei Zsolt kapitális, 18 kilós busát fogott a baráti viadalon.

Recsegett a fék, görbült a bot, úgy küzdött a méretes kopoltyús, ám nem bírt a klasszis bunyóssal, aki végül fél órás fárasztás után tarthatta kezében a planktonevőt.

Életem első busája

– lelkendezett a Borsnak Erdei.

Remélem, ezzel enyém lesz a legnagyobb halért járó trófea. Azt hittem, soha nem jön ki a vízből, óriásit harcolt. Nagyon érzékeny a felszerelésem, így még nehezebb dolgom volt, ezért is örültem ennyire ennek a halnak. Bevallom, nem készültem ekkora példányra, még normális merítőm sem volt, úgy kértem kölcsön egyet, amibe belefért.

Madár csupán egyet sajnált, hogy fia, Viktor nem láthatta, ahogy partra húzza a halat.

– Nagyon lelkes volt a verseny előtt, azt mondta: biztosan itt lesz velem. Ehhez képest reggel nem bírtam felkelteni. Sajnálhatja, hiszen nem mindennapi látványt nyújt egy ekkora busa és nem mindennapi élmény kiemelni – tette hozzá Erdei.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek