Sport

Drámai vallomás: Nagy László felesége az internetről tudta meg, hogy elhagyták

Bors

Létrehozva: 2021.03.19.

Nagy László gyermekének édesanyja is a közös szerelmes fotóból értesült arról, hogy elhagyta a férje Sónyák Szilviáért. Erika minderről a Borsnak adott exkluzív interjújában beszélt.

Forrás: MKSZ

Mint arról a Bors is beszámolt, a volt veszprémi és barcelonai kézilabdasztár Nagy László pár nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy egy párt alkot Sónyák Szilvia fitneszmodellel. A páros boldogan posztolt egy közös, szerelmes fotót, amihez sokan gratuláltak nekik – akkor senkiben fel sem merült, hogy a kapcsolatukkal bárkit is megbántanak.

Az újságokban ugyanis az jelent meg, hogy Nagy László már válófélben van a feleségével, Nagy Erikával, vagyis szabad ember, aki nem tartozik senkinek elszámolással. Az igazság ehhez képest az, hogy a sportoló felesége mit sem tudott arról, hogy ők már nem alkotnak egy párt, sőt!

Insta-posztból tudta meg 

Nagy László neje is a közösségi oldalakról értesült arról, hogy gyermeke édesapja már más oldalán keresi a boldogságot. Erika a Borsnak adott exkluzív interjújában beszélt erről. 

Sajnos Laci új kapcsolata nagyon fajóan és váratlanul derült ki számunkra néhány nappal ezelőtt, mint ahogy Laci döntéséről es a közös fotójuk nyilvánosságra hozataláról sem tudtunk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek