Sport

Gareth Bale-t nem zavarja, hogy az apósa fél évet ült

szs

2021. február 27. szombat 22:00

Van, aki sajnálja Gareth Bale-t, noha erre nem szorul rá. Szerintünk inkább a Real Madrid járt rosszul azzal, hogy alig rúgott labdába náluk.

Forrás: AFP

Szívesen menekült volna egy kínai futballcsapathoz úgy másfél éve a madridi semmittevés elől Gareth Bale, a Real Madrid walesi futballistája, csakhogy a klubja keresztbe tett neki.

Végül hosszas huzavona után 2020-ban egy idényre kölcsönadták őt az angol Tottenham Hotspurnek. 

Azt máig emlegeti, mennyire nehezen emésztette meg, hogy a spanyol együttes francia edzője, Zinédine Zidane Ibériában még csereként sem számolt vele.

A parasztvakítás Zidane részéről sokáig serényen folyt, igaz, egyik fél sem mondta ki a haragszomrád igazi okát. Viszont Bale bejelentette: London után hátralévő szerződését kitölti a spanyol fővárosban úgy, hogy szinte munka nélkül vesz fel két idényre 30 millió euró fizetést (10,3 milliárd Ft), aminek egy részét jelenleg a Spurs fizeti.

Az amúgy remek játékos a spanyol fővárosban a gazdagok negyedében bérel egy olyan, 6,5 millió font (2,5 milliárd Ft) értékű házat, amely ugyan pocsékul néz ki, de havonta bérleti díjként mindössze 10 ezer fontot (3,8 millió Ft) kérnek érte.

Korábban ugyanebben lakott a brazil Kaká, ráadásul a közelben található csapattársa, Sergio Ramos és Karim Benzema otthona.

Szóval, Bale-nek a bőre alatt is pénz található, összesen 29,3 millió forintot érő Ferrariját, Mercedesét, Audiját, Bentley-ét, Lamborghinijét felváltva használta, de hogy az angol fővárosban jelenleg melyiket használja, ezt nem tudjuk.

Fő hobbija a golf, odahaza Walesben, Glamorgan-ben is van egy csodás pályája, Madridban pedig a Finta Cortesinen játszik. Idilli párt alkot a 29 éves Emma Rhys-Jonesszal, akivel gyermekkori barátok. Némi zökkenő akkor állt be a kapcsolatukban, amikor Emma apját, Martint csalás miatt fél évre sittre vágták az Egyesült Államokban.

További cikkek

Gyász

Most közölték: feladta a harcot a Fradi-legenda

Úszás

Megtörtént Hosszú Katinka nagy bejelentése

Ez is érdekelhet

szon.hu

Mint a Baywatchban: Lassítva futós, ugráló melles videó készült a bikinis Pap Dorciról

888.hu

Az önimádat büszke heverőjén fekve a Kapitány lebeosztozta Orbán Viktort

life.hu

Kisbabát vár Nádai Anikó

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

boon.hu

Magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

nemzetisport.hu

Olasz Kupa: a sírból jött vissza az Inter, ott van a nyolc között

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

ripost.hu

"Elég volt ebből..." - az asztalra csapott Lékai-Kiss Ramóna férje a kézisek miatt

vg.hu

Milliókat nyerhetnek a kisvállalkozások a ma nyíló pályázaton

origo.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront