Sport

Két családtagját vesztette el tragikus hirtelenséggel a Honvéd fociedzője

K. B.

Létrehozva: 2020.04.23.

34 éves unokatestvérét és édesanyjának a testvérét gyászolja Pisont István, a Honvéd focicsapatának élére ideiglenesen kinevezett klublegenda. A temetést szűk körben tudták megtartani.

Forrás: Nemzeti Sport/Földi imre

Megviselték az elmúlt hetek a kispesti focicsapatot irányító Pisont Istvánt, aki ebben a nehéz időszakban két családtagját is elvesztette.

A szakmai feladatok mellett sajnos két haláleset is történt a családunkban, váratlanul elhunyt édesanyám testvére, illetve 34 évesen az unokatestvérem, és a vészhelyzet miatt csak szűk körben tudtuk megtartani a temetést, ami lelkileg megviselt mindannyiunkat  – idézi a klubhonlap az szakembert. – Az elmúlt időszakban sokat voltam otthon, volt időnk rendet tenni, több idő jutott a gyerekekre, Petra lányom iskolai dolgaiba is jobban beleláttam. Patrikkal sokat beszélgettünk a futballról és együtt néztük vissza a tv-ben a régi meccseket.

Hozzátette, folyamatosan figyelik a híreket, a betartandó szabályokat, amelyek az egészségen túl azért is fontosak, mert a keresztlánya babát vár.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek