Sport

Nem ijed be Bödétől a Fradi

Bors

Létrehozva: 2020.01.25.

A fél ország azt találgatja: a volt fradista mesterlövész, Böde Dániel ma mire lesz képes a Paks színeiben volt csapata ellen?

Bő egy hónap szünet után folytatódnak a labdarúgó-élvonal küzdelmei. A címvédő és éllovas FTC négypontos előnnyel várja a folytatást úgy, hogy egy bajnokival kevesebbet játszott az őt követő Fehérvár Mol FC-nél. Ilyen időben a legfontosabb: mind a hat helyszínen játékra alkalmas a pálya. Íme, fűjelentéseink a 2020-as első naptári játéknap, a 17. forduló előtt:

Fehérvár–Honvéd

Mivel havat és túl sok esőt sem kapott a stadion füve, olyan állapotú gyepen futballozhatnak, amilyenen december közepén befejezték.

Ősszel: Honvéd–Fehérvár 0-1

Talaj: 8

Kaposvár– Puskás

Ezen a héten a somogyiak a szokottnál mélyebb pályájukon edzettek. A gyepet már alácsövezték, de a fűtési rendszer csak a nyáron ké­szül el.

Ősz: Puskás–Rákóczi 2-0

Talaj: 6

ZTE– Diósgyőr

Mintha június lenne, méregzöld a fű Zalaegerszegen. Mivel a DVTK kifizeti drukkerei jegyét, híreink szerint százötven szurkoló érkezik Diósgyőrből.

Ősz: Diósgyőr–ZTE 1-0

Talaj: 10

Mezőkövesd–Kisvárda

A kövesdi pálya talaja mély, az élvonalban a leggyengébb állapotú. Kuttor Attila, a hazaiak trénere abban bízik, Guzmics Roland bemutatkozása jól sikerül.

Ősz: Kisvárda–Mezőkövesd 1-2

Talaj: 6

Debrecen–Újpest

A Loki játékra tökéletesen alkalmas talajon fogadja a lila-fehéreket. Két hete fűtik alulról a gyepszőnyeget, ezen a héten már ott edzettek a tréner jelöltjei.

Őszi eredmény: Újpest–Debrecen 3-2

Talaj: 8

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek