Sport

Házat vett megcsalt nejének Böde Dani

szs

Létrehozva: 2019.09.03.

Havi százezrekkel támogatja, autót és házat is vesz a volt fradista a válásra készülő feleségének.

Április óta él külön feleségétől a Paks focistája, Böde Dániel, akinek válságba jutott házasságán harmadik gyerekük megszületése sem segített. A 32 éves csatár és párja viszonya jóval korábban megromlott, ennek oka a távolság volt – tudta meg a Bors madocsai lakosoktól. 

Kényelmetlen panel

Elmondásuk szerint a Fradi volt, a Paks jelenlegi támadója többször könyörgött a nejének, hogy – akkor még – két gyerekükkel, Danival és Gergővel költözzön fel hozzá a fővárosba, ahol Böde hét évig élt egy újpesti bérelt lakásban. Csakhogy képtelen volt elérni, hogy felesége a negyedik kerületbe jöjjön. A rábeszélés, úgy hírlik, azért volt hiábavaló, mert a hölgy ki nem állhatja a „be­tonházakat”. Maradt hát Madocsán, ahová a családfő rendszeresen hazatért. 

Áprilisban jöttek össze

A viták nem ritkultak, Dani felesége nem egyszer összepakolt, és a két fiúval édesanyja házába hurcolkodott. Ez megviselte a focistát. A viszony akkor sem javult, amikor 2019 áprilisában megszületett Léna. Böde öt hónappal ezelőtt került közelebbi kapcsolatba az FTC kézilabdacsapat 24 éves kapusával, Bíró Blankával, aki nem költözött a focistához, de többször ellátogatott Madocsára, s még a község me­gye II-es csapatának a meccsére is kiment, hogy megnézze, párja hogyan irányítja a csapatot. 

Mindenben segít

A helybeliektől azt is megtudtuk, Bödéné tartja magát ahhoz, hogy válik. Legalábbis pillanatnyilag biztosra vehető útjaik szétválása. A támadó azonban nem fordított hátat a családjának: példásan gondoskodik három gyermekéről, sőt még feleségéről is.

Havi több százezer forintot utal át gyermektartásra, ráadásul megvásárolt egy, a madocsai sportcsarnok közelében lévő, harmincéves családi házat is. Azt kívül-belül kipofoztatja, októberben pedig oda költözik neje és a három gyerek. Dani a csemetéi nevére íratja a házat, a haszonélvezeti jog viszont a feleségéé, akinek a 25-szörös válogatott focista új autót tervez vásárolni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek