Sport

Brutális baleset a meccs ötödik percében - Ép maradt Vági András pénisze

K. B.

Létrehozva: 2019.09.03.

Elfogadta a Fradi focistájának, Isaelnek a bocsánatkérését a DVTK védője, Vági András: a brazil a lábai közé lépett a két csapat bajnokiján. Combszakadással megúszta.

Forrás: M4 Sport

A Groupama Aréna nézőterén és a televízió képernyői előtt férfiak ezrei egy emberként szisszentek fel, amikor a Fradi brazilja – véletlenül – a diósgyőri focista két lába közé lépett stoplisával a meccs 5. percében.

Vági hatalmas kínok között maradt lent a gyepen, miközben társai azonnal orvosért kiáltottak. Pár perc ápolás után a védő hordágyon hagyta el a pályát, közben Bognár Tamás játékvezető kiállította Isaelt. Az esettel kapcsolatban szerettük volna megkérdezni Vágit, ám a védő nem akart nyilatkozni. A DVTK-tól viszont megtudtuk, a bal combjának belső részét hasította fel a brazil focista stoplisa úgy, hogy sebét még a helyszínen össze kellett varrnia dr. Forgács Alfréd csapatorvosnak. Más testrésze nem sérült meg. Az 1-0-s Fradi-sikerrel zárult meccs utáni éjszakát már otthon tölthette.

– Nagyon sajnálom, ami történt. Nem volt semmilyen szándékosság a mozdulatban – nyilatkozta a Fradi Médiának Isael, aki még a helyszínen, a meccs alatt bocsánatot kért Vágitól.

– Nem vagyok agresszív játékos, főleg nem olyan, aki sérülést akarna okozni. Remélem, mielőbb újra pályára léphet. Tényleg nagyon bánom a történteket – tette hozzá a brazil.

Bár Vági férfiassága megúszta a belépőt, combsérülése miatt akár több hetes kihagyás várhat rá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek