Sport

Kapás Bogi sem kér az új újpesti címerből

(t. n.)

Létrehozva: 2019.08.02.

Kapás Boglárka, az UTE újdonsült világbajnok úszója is beszállt a focicsapat régi címerének visszaállítását kezdeményező csatába.

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek az újpesti címerháborúban. Az anyaklub, az UTE és a focicsapatot működtető Újpest FC újra fellángolt viaskodásába pedig Kapás Boglárka, a 200 méter pillangóúszás friss világbajnoka is beszállt.

Az UTE úszóját a fociklub szerette volna meghívni az idény első hazai bajnokijára, hogy a közönség ünnepelhesse őt, de a sportoló visszautasította a felkérést.

„Meghívását örömmel elfogadom, amennyiben az UTE címerhasználattal kapcsolatos felajánlására pozitív válasz érkezik az Újpest FC-től, valamint ha az újpesti közösség, valamint az újpesti szurkolók kérésének megfelelően a hagyományos címerben lépnek pályára focistáink.”

Kerestük Kapást, de az úszó nem kívánt a leveléhez semmit hozzáfűzni. Tudni kell, hogy nemrégiben a két szembenálló fél, az UTE és az Újpest FC leült egymással tárgyalni, utóbbi hét pontban fogalmazta meg kívánalmait, amelynek teljesülése esetén hajlandó eltörölni az új, sokak által gyűlölt címert.

Az UTE a legfontosabb pontot teljesítette, öt évre lemondott a focicsapat javára a régi logóval kapcsolatos kereskedelmi jogokról, az Újpest FC azonban jelezte, ezzel még nem oldódott meg minden, az idő rövidsége miatt a hétvégén pedig egyébként sem tudnának még a focisták régi címeres mezben pálya lépni.

– Ügyvezetőnk, Berta Csaba az UTE klubigazgatójának, Őze Istvánnak írt levelet, mert engedélyt szeretett volna kérni, hogy meghívhassa Kapást és edzőjét, Virth Balázst a meccsünkre. Válaszul azonban rögtön Bogi levele érkezett. Sajnáljuk a döntését – árulta el Zámbó István, az ÚFC kommunikációs vezetője.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek