Sport

Jól viseli a szakítást Kammerer Zoltán

Bors

Létrehozva: 2019.08.13.

Csaknem három évig alkottak egymással álompárt, de szakított a kajakos világbajnok Kárász Anna és az olimpiai első Kammerer Zoltán. Anna időközben meglelte új kedvesét, de Kamera élete sem állt meg.

Forrás: Karnok Csaba

A háromszoros olimpiai aranyérmes, Kamera becenevű 41 éves klasszis azt mondja, már hónapok óta nincs együtt csinos szőke barátnőjével, a vi­lágbajnok Kárásszal. Köztudott, a hölgy kajak kettes 500, Kammerer pedig kajak kettes 1000 méteren száll hajóba az augusztus 21. és 25. közötti szegedi vb-n.

– Minden rendben velem – mondta a Borsnak Kammerer. – Az élet nem állt meg, békességben váltunk el egymástól.

A 41 éves olimpiai bajnok megerősítette azt az információnkat, hogy egy válogatott kenussal jár együtt egykori szerelme.  Lapunk úgy tudja, a világbajnokságon kanu egyes 1000 méteren startoló Kiss Tamással alkot egy párt.

Kammerer ezután vidámabb vizekre evezve hozzáteszi: vásárolt magának egy 12 méter hosszú vitorlást, amelyben két hálófülke is található.

– Mivel a társaim régóta Captain Morgannek becéznek, a Siófokon állomásozó hajómat is erre a névre kereszteltem. Bár vízi jártasságom még nincs, de a vb után levizsgázom – teszi hozzá.

Ami pedig a vb-t illeti, Kammerer az olimpiai számokban három magyar aranyérmet tippel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek