Sport

Legendák avatták fel a Vasas új stadionját

K. B.

2019. július 5. péntek 22:15

Legendák rúgták a bőrt elsőként az új stadionban.

Több száz em­ber előtt elsőként a Vasas le­gendás focistái futottak ki az új Illovszky Rudolf Stadion gyepére. A pénteki avatóünnepség első meccsén ugyanis a klub öregfiúkcsapata csapott össze a Király Gáborral és Gera Zoltánnal felálló magyar válogatottal.

A jó hangulatú gála rengeteg emléket idézett fel Komjáti Andrásékban, akiről több legendához hasonlóan egy szektort is elneveztek. A délután folyamán a klub szurkolóit számos program, többek között kapura rúgás, dekázóverseny várta, az est fénypontja pedig a Vasas–Dunaszerdahely találkozó lesz.

Legendák az új stadionról

Komjáti András (19 év Vasas-játékosként, 5 év edzőként, a klubbal elért sikerei: bajnok, 2x kupagyőztes, közép-európai kupagyőztes) – Ilyenkor a régi emlékek előjönnek, hi­szen a Fáy utcában éltük le a fél életünket. Nekem a fő emlékem, amikor 16 évesen édesapámmal kijöttünk ide. Remélem, a Vasas hamar visszajut az élvonalba, és ebben a szép új stadion nagy sikerek születnek.
Mészöly Géza (19 év Vasas-játékosként, 4 év edzőként, a klubbal elért sikere: kupagyőztes)– Fantasztikus érzés belépni az új stadionba, amire az egész Vasas-család büszke lehet. Az itt található relikviák és a találkozás a régi társakkal számos emléket felidéz bennünk. Én még labdaszedő is voltam itt a Fáy utcában, aztán focistaként és edzőként is szép időszakot töltöttem itt.
Juhár Tamás (12 év Vasas-játékosként, a klubbal elért sikerei: 3x bajnoki bronz)– Meghagytam magamnak azt az eufóriát, hogy az új stadionba először az avatóünnepségen megyek ki. Itt nőttem fel, és öröm találkozni a korábbi játékostársakkal. Az pedig külön jó érzéssel tölt el, hogy a stadion névadója, Illovszky Rudolf irányítása alatt is dolgozhattam a klubnál.

További cikkek

Egészség

Komoly változás, szívátültetése után megszólalt Fazekas Róbert

Küzdelem

Csollány Szilveszter ötven napja van kómában, Zacher Gábor szerint van remény

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Az orvosok is megdöbbentek azon, mit találtak a 67 éves bácsi szervezetében

life.hu

Édesanyjával együtt tűnt el másfél éve Csulak Fanny - Édesapja azóta is kétségbeesetten keresi

magyarnemzet.hu

A Hertha meghátrált a távozófélben lévő kis Dárdai ügyében

origo.hu

Így fejlődött a tévék formavilága 2021-ben

mindmegette.hu

Sütisuli: a tökéletes töltött szalagos fánk titka - habkönnyű, és nem tocsog az olajban

vg.hu

Újabb helyi járványgóc alakult ki Kínában

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

vg.hu

A Pfizer vezérigazgatója szerint nem járható út négyhavonta oltatni

origo.hu

Hírességek, akik saját éttermet nyitottak, de azzal nem lettek sikeresek