Sport

Még nem gondol esküvőre Sjöström

szs

Létrehozva: 2019.05.11.

A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) pénzdíjas Bajnokok Ligájának második versenyén ma és vasárnap este a Duna Arénában 68 sportoló csobban vízbe, a me­zőny 67 olimpiai és 177 világbajnoki érmet mond magáénak. Mi a svéd szupersztár olimpiai első, hét vb-t és 10 Eb-t nyert Sarah Sjöströmöt kérdeztük, előnyös vagy előnytelen, hogy nem küzd a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka ellen?

– Mivel mindketten erős felkészülésből jövünk, nem látom értelmét az efféle kérdésfelvetésnek – válaszolta a skandináv hölgy, aki 50 gyorson és pillangón, továbbá 100 gyorson és pillangón méreti meg magát, de egy váltószámban is elindul. Egy rajtért 3000 dollár (861 ezer Ft) jár, az első helyezett pedig 10 ezret (2,8 millió Ft) markol fel, hétfőn Sarah ideális esetben 65 ezer dollárral (18 millió Ft) távozhat. Igazán jótét lélek, eddigi keresetéből vett egy-egy lakást fiú-, illetve leánytestvérének Södermalmban. Azt viszont még nem tervezi, hogy férjhez megy kardvívó barátjához, Johan de Jong Skierushoz.

– Johan jó viszonyban van Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnokukkal – újságolta, majd hozzátette, Johan remek szakács, az olajban főzött hagymás lazaca pompás. Ezenkívül arról mesélt, reméli, hogy Tokióban az eddigi egy olimpiai aranya mellé legalább még egyet vagy kettőt szerez. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek