Sport

Milyen betegség gyötri Buzsáky Ákost?

Bors

Létrehozva: 2019.02.27.

Egészségügyi  prob­lémákra hivatkozva elköszönt a III. Kerület futballcsapata Buzsáky Ákos edzőtől. A sportigazgató nem kívánta felfedni a betegséget.

Forrás: Hatlaczki Balázs

Hirtelen, valamivel több mint fél év után, a tavaszi idény megkezdése előtt vált meg azonnali hatállyal az NB III-as klub a 20-szoros válogatott Buzsákytól, akivel a csapat a Nyugati csoport 4. helyén telelt. A hivatalos kommüniké szerint a menesztésre az edző egészségügyi problémái miatt került sor.

Lapunk úgy tudja, a Portugáliát, Angliát, az MTK-t és a Ferencvárost is megjárt korábbi középpályás gondjai egy ideje fennállnak, hiszen már decemberben felvetődött a szakítás gondolata. Próbáltuk megtudni, hogy vajon milyen rejtélyes betegség lehet az, amit kirúgással lehet orvosolni, de konk­rét választ nem kaptunk.

– Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, mert túlságosan személyes a téma, márpedig én a szakítás ellenére barátként tekintek Ákosra, és úgy is vál­tunk el – árulta el Szabó Bence, a III. Kerület sportigazgatója. – Úgy éreztük, a gyógyulása érdekében mu­száj meghoznunk ezt a döntést. Hogy Ákos milyen gyógyulási folyamatot választ, abszolút a magánügye. 

Buzsákyt nem értük el, azt viszont megtudtuk, hogy a múlt héten megszületett a második gyermeke, így a családja is a segítségére lehet a felépülésében.

– Habár Ákossal kortársak va­gyunk, a magánéletben ritkán jártunk össze, fogalmam sem volt, hogy bármiféle baja lenne – magyarázta a ko­­­rábbi 26-szoros válogatott focista, Gyepes Gábor, a III. Kerület védôje. – Sajnálom, mert tehetséges edzőnek tartom, aki sikeres lehet a jövőben, ha tartja magát az elveihez. Tavas­szal érte is játszunk majd. Ha szüksége van segítségre, a csapat mellette áll. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek