Sport

Kitiltotta a konditeremből a társait Hosszú Katinka

K. D.

Létrehozva: 2019.02.04.

Nem engedte a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka, hogy a Duna Arénában folytassanak szárazföldi edzést a Ferencváros sportolói, ezért a Magyar Úszó Szövetség a saját költségén, több millió forintból új konditermet építtet. Ennek átadására február 15-én kerül sor. Molnár Ákos, a zöld-fehér úszók trénere a minap a Digi Sportban arról számolt be, hogy olimpikon, vb- és Eb-érmes tanítványai, Szilágyi Liliána, Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid és Biczó Bence ingázik a Duna Aréna és a Népliget között, mert nem használhatják az úszókomplexum egyetlen edzőtermét. A Bors úgy tudja, Katinka arra hivatkozott, hogy mivel nagy hangsúlyt fektet a szárazföldi tréningekre, zavaróan hatna a felkészülésére, ha rajta kívül más is lenne a konditeremben.

– Ezt még meg is lehetne érteni, ám ahogy kommunikálta, az nem volt túl elegáns. Közölte a Fradi úszóival, legyenek ők is háromszoros olimpiai bajnokok, és utána beengedi őket – mondta egy neve elhallgatását kérő bennfentes. Információnkkal cseng össze Molnár Ákos nyilatkozta is, aki az interjúban megjegyezte: „egyelőre nincsen olyan eredményünk, hogy versenyre keljünk vele és az érdekeinket tudjuk érvényesíteni”.

View this post on Instagram

Ironing.

A post shared by Iron Lady (@hosszukatinka) on

A konfliktus olyan szempontból még kellemetlenebb, hogy a jelenleg a Fradiban úszó Verrasztó testvérek 2016-ban kiálltak Katinka mellett, amikor a bajnoknő a korábbi MÚSZ-vezető, Gyárfás Tamás ellen harcolt. Talán azt várták, Hosszú „viszonozza” a gesztust.

View this post on Instagram

Dolgos, szép, jó reggelt Mindenkinek! 🤗

A post shared by Iron Lady (@hosszukatinka) on

Az ügyben kerestük a Fradi sportolóit és edzőjét is, a klub azonban nem engedte, hogy nyilatkozzanak, míg a bajnoknő sajtófőnökét nem ér­tük el.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek