Sport

Buzsáky Ákos eltűnt a képernyőről is

Bors

Létrehozva: 2019.02.28.

Buzsáky Ákos, a III. Kerület egészségügyi problémák miatt menesztett edzője lekerült a képernyőről is.

Tavaly október óta nem láttuk Buzsáky Ákost szakérteni a Bajnokok Ligája és a válogatott meccseken. Elképzelhető, hogy a képernyőről történt eltűnése és a hétfői edzői menesztése között összefüggés van?

Mint szerdán megírtuk, a korábbi 20-szoros válogatott focistát, aki tavaly július óta a harmadosztályban szereplő III. Kerület vezetőedzőjeként dolgozott, a vezetőség teljesen váratlanul, egészségügyi prob­lémákra hivatkozva menesztette. Hogy a szakembernek pontosan milyen gondja van, amit kirúgással próbálnak orvosolni, egyelőre senki sem akarja elárulni. Lapunk mindazonáltal úgy ér­tesült, hogy a problémák már hosszabb ideje fennállnak Buzsákynál.

Tény, hogy a portugál Portóban és az angol QPR-ban is megfordult egykori kiváló focista tavaly október végén úgy döntött, hogy le­mondja a tévés szerepléseit, holott addig hónapokig párhuzamosan el tudta látni azt az edzősködés mellett is.

„Buzsáky Ákos családi okokra hivatkozva jelezte, hogy egy   ideig ne hívjuk műsorainkba szakérteni” – tájékoztatta a Borsot az MTVA sajtóirodája. Az M4 Sport pedig tiszteletben tartotta a kérését. „Ákos úgy vélte, hogy nem tudna olyan szinten felkészülni, ahogyan szeretne, és nem tudnánk rá úgy számítani, ahogyan azt a műsoraink megkívánják. Az M4 Sport elégedett volt a munkájával, amit ezúton is köszönünk neki” – tették hozzá.

A történethez tartozik, hogy múlt héten megszületett a második gyermeke Buzsákynak, akinek most rengeteg ideje felszabadult, így a családja mellett lehet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek