Sport

Zabaleta: Messi mindig elaludt az autóban 

T. D.

Létrehozva: 2018.10.19.

<p>Messiről anekdotázott a védő.</p>

Vicces sztorikat mesélt az 58-szoros argentin válogatott, a jelenleg a West Ham United csapatát erősítő Pablo Zabaleta Lionel Messiről. A szélső 2005 és 2008 között az Espanyol csapatában futballozott, azaz ebben az időszakban ugyanúgy Barcelonában élt, ahogy honfitársa. Az angol sajtónak a héten adott interjújában emlékezett vissza az akkori időkre, ebből kiderült, hogy a pályán nyújtott teljesítménye alapján hiába tűnik sokszor földön kívülinek Messi, ő is csak egy ember. 

A két játékos nem lakott messze egymástól, a legtöbb szabadidejüket együtt töltötték, s a fix program az evés volt.

– Eleve imádunk grillezni. De akkoriban sokat jártunk étterembe – mesélte a 33 éves focista. – Vett egy gyönyörű házat Barcelonán kívül, a hegyekben, Castelldefelsben. Viszont volt egy lakása is a város központjában. Elmentünk valahová vacsorázni, majd amint beszálltunk a kocsiba, ő egyből elaludt. Mondtam neki, Leo, mielőtt elalszol, mondd meg, hova vigyelek. Azt válaszolta: a házamhoz, Castelldefelsbe. Abban a pillanatban, ahogy kimondta, elszundított. Elvittem a házához, s amint megálltunk, felébredt. Hello, nem ide kértem, azt mondtam, a másik házhoz – mondta. Azt válaszoltam: ezt nem teheted velem, most már itt kell aludnod. De természetesen visszavittem a barcelonai lakáshoz. Addig is ott aludt mellettem a kocsiban egy több tízmillió eurót érő tehetség.

Zabaleta szerint Messi néha úgy viselkedett, mint egy anyátlan kisgyerek, bár az is igaz, akkoriban még a húszas évei elején járt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek