Sport

Szerelmeseket lep meg Marco Rossi

K. B.

Létrehozva: 2018.10.09.

A kapitány meglepte azt a párt, amely a szerelmét is a válogatottnak köszönheti. Szilviék első randijára a 2016-os Eb idején, egy közös meccsnézésen került sor.

Marco Rossi szövetségi kapitányt is meghatotta Szilvi története, amellyel a dedikált válogatottmezre pályázott. Az olasz szakember ugyanis nyereményjátékkal ünnepelte, hogy a Facebook-oldalán már tízezren követik. Különleges üzeneteket várt rajongóitól. Nos, Szilvié – aki a nemzeti csapatnak köszönhetően talált rá élete párjára – ilyen volt.

– Bálinttal van egy közös ismerősünk, aki szintén nagy focirajongó. A 2016-os Európa-bajnokság idején kitett egy bejegyzést a közösségi oldalra, amely alatt a magyar válogatott esélyeit latolgattuk – mesélte a Borsnak Szilvi.

– A hozzászólók között volt Bálint is, akinek válaszoltam, majd ké­sőbb azt javasolta, térjünk át a levelezésre. Elkezdtünk beszélgetni, szimpatikusak voltunk egymásnak. Négy nappal később, amikor a csapat Ausztria ellen játszott, megkérdezte, lenne-e kedvem vele nézni az összecsapást. Én pedig igent mondtam – emlékezett vissza az első randira Szilvi, aki a Groupama Arénában azóta többször is szurkolt élőben a válogatottnak párjával. Szerelmük történetével Bálint tudta nélkül nevezett a Rossi által felkínált ajándékokra. Az olasznak pedig annyira tetszett a love story, hogy beválasztotta őket a győztesek közé.

– Meglepetés volt Bálintnak, és nagyon örültem, hogy sikerült. Rossi a közösségi oldalon gra­tulált, majd elkérte a címünket. A mez még nem érkezett meg, de nagyon várjuk a postást, hacsak nem személyesen a kapitány kopogtat be egy nap váratlanul… – mosolygott Szilvi.

A szerelmespár kedvence, Klein­heisler László és Szalai Ádám, valamint Gera Zoltán segédedző aláírásának örül a legjobban, és valódi ereklyeként, a nappali falán bekeretezve őrzik majd a mezt.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek