Sport

Sérülés miatt véget érhet Fucsovics Márton idei szezonja

Bors

Létrehozva: 2018.10.31.

A legjobb magyar férfi teniszezőnk nem léphet pályára az olasz Fabio Fognini ellen.

Forrás: AFP

Fucsovics Márton kedden két szettben győzte le a hazai közönség előtt szereplő Benoit Paire-t az 5,4 millió euró (1,7 milliárd forint) összdíjazású párizsi keménypályás férfi tenisztorna nyitófordulójában, így szerdán a 32 között a 13. helyen kiemelt olasz Fabio Fognini ellen lépett volna pályára, de megsérült, így nem tudja vállalni a játékot.

A legjobb magyar férfi teniszező a Facebook-oldalán közölte a hírt, ahol többek közölt elmondta, hogy a tegnapi meccs hajrájában kezdte érezni ugyanazt a sérülést, amit még a nyáron a hallei versenyen szerezett Kohlschreiber ellen. Az utolsó pár játékban még az adrenalin és játék lendülete, bemelegedett állapotban vitte előre, de amint lejött a pályáról éreztem, hogy baj van.

"Tegnap este csináltak ultrahangos és MRI vizsgálatot is, mindent megtettem, megtettünk azért, hogy pályára tudjak lépni ma. Egész nap kezeltek a fiziosok, fájdalomcsillapítoztuk, sőt még akupunktúrával is megpróbálkoztunk.
Megpróbáltuk a beütést is, de meg kellett hoznunk Atival azt a fájdalmas, de ebben az esetben egyetlen felelősségteljes döntést, hogy nem lépek ma pályára.
Sajnos igazából annyira kellemetlen a fájdalom, hogy esélyem sem lenne játszani." - írta ki közösségi oldalára Fucsovics Márton.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek