Sport

Ronaldo-botrány: ügyvédei szerint Kathryn Mayorga lelki beteg lett

sz

Létrehozva: 2018.10.04.

Közismert, CR7 2009 júniusában Las Vegas-ban előbb egy éjszakai mulatóban táncolt Mayorgával, majd a füléhez hajolt, és ajánlatot tett neki. Később egy szállodai szoba fürdőszobájában a vád szerint a portugál focisztár análisan megerőszakolta a nőt. Mayorga ügyvédei sajtóértekezleten sorjáztatták vádpontjaikat, és polgári perrel fenyegetnek.

Elmondták, hogy védencüknél egy év elején végzett vizsgálat poszttraumás stressz szindrómát állapított meg, amit egy traumatikus esemény, nevezetesen Ronaldo viselkedése váltott ki. Az egyik jogász, Leslie Stovall elmondta: védence az eset után érzelmileg törékennyé, labilis lelkületűvé vált, depresszió vett erőt rajta, többször öngyilkosságot forgatott a fejében.

És hogy miért éppen most álltak elő a zaftos történettel? Mert – indokolt az ügyvéd – a Mee Too-mozgalom felbátorította őket. A mozgalom 2017 őszén indult útjának az Egyesült Államokban, amiben főleg olyan nők vettek részt, akik szexuális erőszaknak, zaklatásnak voltak kitéve.

 – Kathryn számára az elmúlt kilenc év borzasztóan nehéz volt, a nemi aktus miatt alkoholproblémái is lettek, ami a munkavégzésében negatívan befolyásolta – tette hozzá Stovall. – Jelenleg is aktív terápián vesz részt, hogy lelkileg rendbe jöjjön.

A kérdésre, hogy vajon Mayorga miért nem vesz részt a sajtókonferencián, ügyvédje azt felelte, a nő jelenlegi ingatag állapotában erre nem lett volna képes. Stovall állítja, a nevadai bíróság birtokában van egy olyan dokumentum, amiben Ronaldo ügyvédek előtt elismerte, az áldozata a behatolás előtt azt mondta neki: „ne, ne, ne”, „állj le”.

A portugál válogatottból az ügy miatt kimaradó focista állítja: a háttérben az áll, hogy az amerikai nő hírnévre vágyik az ő tönkretételén keresztül.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek