Sport

A ringben jelentette be a sztárpankrátor, hogy leukémiás

Bors

Létrehozva: 2018.10.23.

Élő adásban közölte a világgal a hírt és hogy nem adja fel a küzdelmet.

A legnagyobb pankrációs szervezet, a WWE világbajnoka, Roman Reigns a Monday Night Raw című élő műsorban jelentette be, hogy leukémiában szenved.

Leati Joseph Anoaʻi (ez Reigns valódi neve) a WWE legrangosabb, univerzális bajnoki címének birtokosa volt, és amikor az este elsőként ringbe lépett még, senki sem tudta, hogy bejelentése nem a pankráció részét képező színjáték lesz. Reigns könnyeivel küszködve ugyanis elmondta, hogy a valódi neve Joe, 22 évesen diagnosztizáltak nála először leukémiát, és a betegség most, tizenegy évvel később kiújult. A betegsége miatt címéről le kell mondania, és egy időre kiszáll a show-ból, hogy megvívjon egy sokkal komolyabb harcot és a családjára, illetve felépülésére koncentráljon. Azt azonban még hozzátette, hogy a hétfői napon nem a visszavonulását jelentette be, és miután le fogja győzni a betegséget, visszatér.

Roman Reigns az egész WWE egyik legmegosztóbb figurája volt, hiszen bár karakterét a szervezet igyekezett valódi posztersztárnak beállítani, a közönség sosem kedvelte igazán és rendszeresen fújolták és kifütyölték.

– Nem számít, hogy ki szurkolt nekem, vagy kinek voltam ellenszenves, mindig valamilyen érzelmet váltottam ki az emberekből, és ez a legfontosabb, amiért pedig nagyon hálás vagyok – mondta a pankrátor.

Itt pedig bejelentése után láthatjuk Reignst, amint elköszön kollégáitól, majd elhagyja a providence-i Dunkin' Donuts Centert.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek