Sport

Az utolsó pillanatig megvolt az esély a továbbjutásra, de nem jutott be a Vidi a BL-be

Bors

Létrehozva: 2018.08.29.

Forrás: M4

Viszonylag csekélyiramú mérkőzést játszott egymással az AEK Athen és a MOL Vidi FC a Bajnokok Ligája főtáblára kerülésért. Az AEK az első meccset idegenben 2-1 megnyerte, így érthető volt, hogy nem csipkedték annyira magukat.

Az első félidőből egy szép és veszélyes Vidi szabadrúgásról érdemes megemlékeznünk, nem sokon múlott, hogy a magyar csapat ledolgozzon valamit a hátrányból.

A második félidő aztán a lehető legpocsékabbul indult a Vidi számára, a 48. percben befújtak egy büntetőt. Szerencsére nem kellett sokat várni, és a Vidi Nego remek emelésével egyenlített, ezzel már csak egy gól hiányzott a hosszabbításhoz.

Ahogy telt az idő, a Vidi egyre veszélyesebb lett, a 65. perc környékén több megindulásuk, kapura rúgásuk is volt, amivel ha mást nem, a görög szurkolók elégedetlen fütyülését sikerült kiprovokálniuk.

A 71. percben a kapus vetődése kellett, hogy az AEK Athen ne kapjon gólt, mégha Marko Scepovic estében is lőtte el a labdát.

A görög csapat se engedte el azért a meccset, két perccel később például Livaja önzősége kellett ahhoz, hogy csak szöglet legyen, ne komoly helyzet.

A 80. percben emberelőnybe került a Vidi, Hélder Lopest küldték le a görög csapattól a pályáról. Jó szögből, jó távolságból jöhetett a szabadrúgás, Danko Lazovic lövése életerős is volt, elszállt a sorfal mellett, de a kapus a helyén volt, könnyedén kitolta.

A 87. percben aztán a görög kapus mutatott be egy szakállas fogást a labdarúgás szépségeiből, fogta magát, és leült egy szöglet után, mintha megsérült volna. Rém kellemetlen volt.

A meccs hátralevő idejében cserék és fetrengések következtek, bár Juhásznak volt még egy egészséges lövése. Ha van ilyen kategória, ha lehet ilyet mondani, akkor a Vidi szépen búcsúzott a Bajnokok Ligája-álomtól.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek