Sport

Elképesztő szexi orosz barátnője ad erőt Jamesnek - fotó

K. B.

Létrehozva: 2018.07.03.

Óva intik a kolumbiai szurkolók James Rodríguez barátnőjét, Helga Lovekatyt: ne fárassza le a nyolcaddöntő előtt csapatuk sérülésből lábadozó sztárját.

Csak egy kisebb ödémát diagnosztizáltak a lábában, így játszhat Anglia ellen James, akit a Szenegál elleni csoportmeccs első félidejében izomszakadás gyanújával kellett lecserélni. Vicces kedvű szurkolók felvetették: a kolumbiai nem is sérült meg, csak biztosan orosz barátnője, Helga Lovekaty hívta, hogy egyedül van otthon.

Get ready for great weekend - done ✅

Helga Lovekaty (@helga_model) által megosztott bejegyzés,

Sunny Indonesia 🇮🇩

Helga Lovekaty (@helga_model) által megosztott bejegyzés,

A szemrevaló mo­dellt és az előző világbajnokság legszebb gólját lövő játékost hónapokkal ezelőtt bo­ronálta össze a vi­lágsajtó. Nem sokkal az­után, hogy Ja­mes elvált vá­lo­ga­tottbeli csa­pattár­sa, Da­vid Os­pina testvérétől, Danielától, akit még 18 évesen vett feleségül, és aki öt éve egy kislánnyal, Saloméval ajándékozta meg. A hírek szerint a 26 éves focistát a Real Madrid-beli korábbi csapattársa, Cristiano Ronaldo mutatta be Helgának, aki öt év alatt már 4 millió követőt gyűjtött az Instagram-oldalán. A modellkedés mellett a színészkedéssel próbálkozott, amikor 2015-ben feltűnt a Hardcore Henry című akciófilmben. Emellett a Plein Sport nevű sportruházati cég nagykövete, és a számára ha­zai rendezésű világbajnokság nyitóünnepségén is ezt a márkát reklámozta.

Black band is not always bad 🖤

Helga Lovekaty (@helga_model) által megosztott bejegyzés,

The spring is already here 😉✌️

Helga Lovekaty (@helga_model) által megosztott bejegyzés,

A kolumbiai szur­­­kolók az angolok elleni meccs előtt Twitteren üzentek Helgának: vi­gyázzon Jamesre, hogy egészséges legyen a nyolcaddöntőre. Az ellenfél drukkerei vi­szont éppen abban reménykednek, hogy az orosz hölgy lefárasztja majd a focistát.

Nyolcad­­­döntő
Kolumbia-Anglia
Ma, 20.00, tv: M4 Sport

Svédország-Svájc

Vanczák Vilmos, 79-szeres válogatott: Mivel közel egy évtizedet fociztam a Sionban, természetesen Svájcnak drukkolok. Nem számítok igazán látványos meccsre és gólparádéra, valószínűleg a küzdelem dominál majd. A svédek erőfocit játszanak, de a svájciak is igen masszívak, támadásban pedig valamivel kombinatívabbak. Ha máshogy nem, tizenegyesekkel továbbjutnak. Tipp: 0-0

Svédország-Svájc
Ma, 16.00, tv: M4 Sport

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek