Sport

Prukner Lászlónak van víziója a Fradinál

szs

Létrehozva: 2018.06.23.

<p>Aligha kétséges, hogy az FTC labdarúgó-utánpótlásának újonnan kinevezett szakmai igazgatója, Prukner László olyan elképzelésrendszerrel lát munkához, aminek a jövőben csakis az előnyét élvezik a zöld-fehérek ifjú focistái és ebből következően persze maga a klub is.</p> <p></p> <p></p> <p></p> <p></p>

Miként az ismert tréner találóan fogalmaz: van víziója a jövőről.

– Természetesen nem akarok magas polcról vezetni, irányítani - folytatja –, azaz az efféle munkában csakis az utánpótlás-edzőinkkel való közös erőfeszítés gyümölcsözhet.

Pruknert tökéletesen felesleges bemutatni a honi futballéletben, hiszen korábban dolgozott már a Fradi felnőtt NB I-es gárda szakvezetőjeként is.

– Új megbízatásomból fakadóan a 6 és 19 éves közötti ifjú játékosok szakmai munkáját irányítom, felügyelem, illetve koordinálom a velük dolgozó szakember-kollégák munkáját – tudatja az igazgató.

Hangsúlyozza, a Fradi-utánpótlást ismét a klub presztízsének megfelelő szintre kell felhozni, elvégre ritka patinás egyesületről van szó. Amúgy közismert, hogy menedzser-szemléletű mester, és úgy érzi, korábbi munkálkodásával nem hagyott rossz emléket maga mögött az FTC-családnál. Nem feledendő, hogy új munkakörében huszonöt év tanári múltja segíti, és persze az sem lényegtelen, hogy a Testnevelési Egyetemen négyéves mesteroktatói múlt áll mögötte.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek